Home » Natuur en Fotografie

Natuur en Fotografie

Tijdens de Natuur- en Fotografiereis onder leiding van Wil van Tongerlo gaan we vijf dagdelen met elkaar aan het werk en bekijken de natuur op een andere manier. We bezoeken een aantal prachtige natuurgebieden, gaan de natuur beleven en vastleggen en… het typische van La Creuse ontdekken. We bezoeken karakteristieke dorpjes en gaan fotograferen op thema’s zoals structuren, licht en compositie.

We gaan niet diep in op de techniek van het fotograferen maar concentreren ons op het leren zien en ontdekken hoe een mooie foto te maken. Daarbij speelt de kwaliteit van de camera niet de grootste rol. De meeste, zelfs eenvoudige, digitale camera’s hebben al voldoende mogelijkheden. Een camera met een zoom-bereik van 16 x of meer biedt wel meer mogelijkheden. U gaat genieten van een heerlijke vakantie op een prachtige plek en in een schitterende omgeving.

Mijn naam is Wil van Tongerlo. Van jongs af aan heb ik interesse in de natuur, vooral vogels hebben altijd mijn speciale aandacht getrokken. Het “zijn” in de natuur heeft mijn leven verrijkt. Mijn opleiding als reclametekenaar/grafisch vormgever, waarbij fotografie een grote rol speelde, bracht mij tot het vastleggen van de prachtige natuur waarin vormen, kleur, licht, detail en compositie een grote rol spelen . Toen de digitale camera kwam gaf dat mij nog meer mogelijkheden. Het geeft mij veel voldoening deze liefhebberij met anderen te delen. Opgaan in de natuur is een prachtige ervaring.

Vorm uw eigen groep van 6 tot 14 deelnemers.
Aankomst: zondag na 15:00 uur.
Vertrek: zaterdag voor 11:00 uur.

€ 650,- p.p. accommodatie vol pension
€ 150,- p.p. cursus

Meer informatie