Home » Vorm geven aan Verlies

Vorm geven aan Verlies

De themareis Vorm geven aan Verlies is bedoeld voor iedereen die op een bijzondere manier zijn verlies een plaats wil geven. Iedereen krijgt te maken met verliezen in het leven, maar hoe ga je daar op een natuurlijke manier mee om? De week wordt verzorgd door Nanda van Alebeek samen met  Annelies de Nooijer.  Annelies heeft ervaring met het houden van gesprekken en biedt een luisterend oor. Tevens is zij bevoegd tot het geven van Therapeutic Touch, ook wel TT genoemd. Voor meer informatie zie www.therapeutictouch.nl.  Zij gebruikt diverse technieken waaronder ontspanningsoefeningen en massages.

Het doel van deze themareis is om een persoonlijke vorm te geven aan het verlies. Het kan gaan om het verlies van een partner door scheiding of overlijden, maar ook om het verliezen van werk, gezondheid, een huisdier of een toekomstdroom.

Tijdens het verblijf in het Centrum voor “Kunst, Rust en Bezinning” is de aandacht gericht op het vormgeven en daardoor integreren van een verlies in het leven.

De sfeer van het authentieke Franse huis en de mysterieuze tuin dragen bij tot rust en aandacht voor rouw. U kunt zich terugtrekken in de tuin met vele plekjes waar je echt nog alleen kunt zijn. Maar ook samen delen, praten, huilen en lachen. Samen eten en drinken en je laten verwennen is ook heel fijn.

Er is gelegenheid tot stilte en bezinning, wandelen in de onaangetaste natuur, je verwonderen over de enorme stenen uit de ijstijd, mijmeren bij een kampvuur, een afscheidsritueel of ceremonie houden of een beeld of schilderij maken als aandenken aan dat wat u verloren heeft.
U geeft vorm aan uw verlies op een manier die bij u past. En altijd in een warme en veilige sfeer.

Vorm uw eigen groep van 6 tot 14 deelnemers.
Prijs € 750,- p.p. accommodatie vol pension inclusief begeleiding

Meer informatie